16/2/09

El remake de "El chiste del perro Mistetas".

En Hollywood, la llamada fábrica de los sueños, están muy de moda los remakes, es decir, el rehacer grandes clásicos introduciendo pequeñas novedades y algún que otro actor carismático para atraer al gran publico.


Desde Humor Hintelijente, blog conocido como la fábrica de los truños, nos sumamos a esta corriente reversionando los mejores chistes de la historia. Hoy, uno de los más grandes: El chiste del perro Mistetas, rebautizado aquí como...

El chiste de la perra Mikoño:


Penélope Cruz se va a pasear a su perra Mikoño (nombre de origen congoleño) a un parque, con tan mala suerte que ésta se escapa. Pe sale rauda y veloz en su búsqueda, pero la pierde de vista en el horizonte.

Entonces ve a Nacho Cano sentado en un banco, con su teclado, y le pregunta:

- ¿Nacho, has visto a Mikoño?
- Sí, ya hace tiempo, pero me gustaría volver a verlo.

La versión extendida de la historia continúa con la siguiente secuencia:

- Javier Bardem, al ver que la Cruz se retrasaba mucho en volver a casa, se decidió a ir al susodicho parque; encontrándose también con Nacho Cano, y su teclado. Y le preguntó:
- Disculpa Nacho, ¿has visto a mi Pene?
- No Javi, pero me gustaría verlo.

6 comentaris:

Pare Bukkàkez ha dit...

I després diran que els remakes són una merda que mai supera l'original!

La versió extesa m'ha estripat l'anus instantàneament. Magnífic!

jair d ha dit...

bravo. està vostè cridat a ser el nou rafael azcona espanyol.

Valero Sanmartí ha dit...

Bravo sr. manel, el gag traïdor és una tècnica arcana l'ús de la qual està restringit a uns pocs escollits. Com el sexe tàntric, amb la diferència de que els que dominen la tècnica del gag traïdor no són idiotes que retenen lefa.

Josep ha dit...

GENIAL!

Ara mateix telefonaré al Conseller Tresserres (home que fa honor al seu nom, que té exactament 3 erres) per a que l'ICIC subvencioni aquest film de caspa i assaig.

sr. manel ha dit...

Sr. Pare Bukkakez: Me n'alegro que l'hagi agradat i ho sento molt pel seu anus.

Sr. Jair: el seu comentari ha fet que em caigués al terra l'únic ou que em quedava. La seva referència la posaré al curriculum, a veure si això compensa els meus antecedents penals i puc tornar a ser útil a la societat.

Sr. Valero: ja podria ser l'escollit en altres matèries: Escriure acudits de conys i polles ho fan fins i tot Los Morancos!

Sr. Josep: més que una pel·lícula és un curt, com el pensador de la idea. Però bé, l'argument de Vicky, Cristina Barcelona no es que sigui molt més profund. Si fos baixet, jueu, gafapasta, toqués el clarinet i em follés a la meva filla adoptada seria un èxit segur.

jmc ha dit...

semblava impossible, però el chiste-de-perro-mistetas m'ha tornat a fer riure. gràcies.