14/12/09

Desmontando la infancia de la Generación Modgi: Calimero.

Calimero, el pollo negro: no confundir con Mandingo, el pollón negro.



Calimero es un mártir, pero no de los que se inmolan en nombre de su Dios, sino un mártir del amor. Es de esa clase de "hombres" que usan la vía de la lástima para intentar captar la atención de alguna mujer. Bueno, en el caso que nos ocupa, de alguna polla. Y no porque el bicho en cuestión tenga ramalazos homosexuales, que podría ser, sino porque el femenino correcto de pollo es polla. Y si no lo es, me da igual, pero es quen hacía tiempo que no incluía ninguna referencia genital-sexual en este vuestro blog.



Que si nadie me quiere, que si me acaba de dejar la novia; que si no sé que, que si que sé yo… El discurso victimista de Calimero era realmente patético: para mí, esta es la segunda peor estrategia para (intentar) ligar; sólo superada por la lamentable técnica de imitar un acento extranjero de algún país exótico, como Italia o Argentina.


Pero también es posible que nuestro plumífero amigo no estuviera interpretando ningún personaje, y que en realidad fuera así de penoso. Entonces sería normal que nadie le quisiera, porque se ve (y se huele) a lo lejos cual es su problema: la higiene personal... ¡Y es que se ha de ser muy cerdo para acabar tan negro siendo un pájaro amarillo! Pero hay algo más... más asqueroso: la cáscara que lleva en la cabeza… ¡que la lleva ahí desde el día que nació! ¿Por moda? ¡No! ¡Por dejadez! Igual no os hacéis a la idea de lo que eso significaría porque sois humanos, así que os haré una pequeña dramatización que os resultará mucho más cercana...




Sr. Manel, el pavo que lo tiene negro: le suelen confundir con Mandingo, el pollón negro.


...¡es cómo si yo llevara restos de placenta en la cabeza! ¿A qué así no me querríais igual?




11 comentaris:

tito ha dit...

No senyor manel, aixi no nomes no l'estimariem, sino que a mes li pegariem, li escupiriem i si poguesim, l'atropellariam amb el cotxe per el carrer. Quedis com esta. De pas s'evitara que el tom cruise es tiri a sobre seva per menjarse la placenta, tot un manjar

Salutacions.

Modgi ha dit...

Sr.Manel, no sé vostè d'on ha tret que jo sento admiració per Calimero, quan sempre he dit que estava sobrevalorat i que mai hauria d'haver jugat a la sel·lecció espanyola. Dit això, el perdono perquè sé que no anava amb l'intenció de fer "encarni", que es diu.

Josep ha dit...

Respectat senyor:

— Hi ha gent que lliga amb el rotllo de la llàstima. Val a dir que lliguen amb ties encara més llastimoses.
— N'hi ha que han lligat fingint accent de Menorca, no dic més!
— En sé d'un que va lligar fent-se passar per un dels Escuts Humans que van anar voluntaris a Irak el 2003.

I no m'enrotlle més.

sr. Manel ha dit...

SR. Tito: Doncs jo crec que la placenta hauria de ser la substituta dels mocadors palestins. I en Tom Cruise em menjaria una altra cosa abans d'arribar-me al cap.

Sr. Modgi: S'equivoca. L'he agafat a vostè com a representant d'una generació, la dels vint-i-algo. Si fos un atac personal seria: "Desmontando la infancia de Modgi", no "Desmontando la infancia de la generación Modgi". L'he posat com a referent perquè el seu nom és atractiu i... ups! ja me l'he pelada només pensant en això.

Sr. Josep: Déu els cria i Déu fa que s'enrotllin. Això sí: a elles no les hi cal tanta parafernàlia, només ensenyant-nos un pit ja ens tenen guanyats.

sr. Manel ha dit...

Annex pel sr. Modgi: "Entre vostè i el sr.valeron m'estan destruint tots els mites de la infància". Paraula de Modgi. Amén.

Markutis ha dit...

En Tom Cruise em comunica que vol una cita amb vostè. I no sé que més de menjar-li els dos caps.

x ha dit...

com t autoparodies ,no ?

molt be , es qualitat de persones intel lingents pendre s amb humor...

salut!

Josep ha dit...

Estimat GAT:
el Sr Manel no s'autoparodia, ELL VA PEL CARRER AMB UNA PLACENTA AL CAP.

Per això mai va a les festes dels de l'Església de la Cienciologia, per a que no li mengin el cap.

Jo, en canvi, hi vaig amb un trocet de cordó umbilical de mandril lligat al meu penis.

sr. Manel ha dit...

Sr. Gat: Així mai em poden acusar de res quan ataqui als demés. No ho faig per intel·ligència ni per humor, és per tenir un as sota la màniga. Prengui nota.

Sr. Markutis: Crec que això d'en Tom Cruise i les placentes es fals, però lo seu amb les polles és cert. Per ell són molt "placenteres". Ep! Aquí he estat bé.

Sr. Josep: Alerta! Hi ha algo més vintage que portar una placenta al cap? Això sí que és súper-antic i súper guai. Algun dia tothom en portarà una. Té raó, els de la Cienciològia t'acaben menjant el cap sí o sí: miri la Madonna...

AdP ha dit...

Igual no, por supuesto, yo a usted lo querría muchísimo más. Me enternecen las placentas, qué le vamos a hacer.

Saludos.

Modgi ha dit...

Té tota la raó, sr.Manel. I com diuen els castellans: "Me place haberle conocido". Me place de placenta, és clar.