29/12/08

¿Entre blanco y negro? Marrón.

Pues sí. Se les ha presentado un buen marrón a los dirigentes de la cúpula madridista. Resulta que una normativa de la UEFA les impide inscribir a los dos jugadores fichados en este mercado de invierno: Lassana Diarra (el negro) y Jan Huntelaar (el blanco). Se puede decir (haciendo un pésimo juego de palabras) que los blancos están negros porque han de elegir entre un blanco y un negro.

Ante esta disyuntiva el imperio merengue se ha dividido entre los que prefieren a uno o a otro. Menos mal que la decisión está en la manos de un hombre con gran criterio (Mijatovic) porque si fuera Hitler el director deportivo del Real Madrid no existiría ninguna duda....

¿A quién elegiría? A un rubio de tez blanquecina y ojos azules de 1.80? O a un negro?


Está claro a quién llevaría a la concentración y después al campo... y a quién llevaría directamente al campo de concentración. Luego dicen los entendidos que Mijatovic es malo...



NOTA: Ningún dictador ha influido (ni influirá) en la historia presente, pasada o futura del Real Madrid. Cualquier parecido con la realidad presente, pasada o futura del Real Madrid es pura coincidencia.



11 comentaris:

Valero Sanmartí ha dit...

"Humor" y "Nazi" son dos conceptos que siempre te alegrarán una velada con los suegros. Por cierto, aprovecho la ocasión para recomendar a las angelicales Prussian Blue, que llevan desde los trece años facturando himnos pop a la supremacía blanca. http://www.youtube.com/watch?v=hu1LGxazjbI

sr. Manel ha dit...

SR. Valero eso es asi de toda la vida. Y si a humor y nazi le unimos el concepto "futbol" y "Madrid" ya podriamos perpetar la velada de por vida. Aunque la suegra fuera Plar Rahola. Ahh! Vaya actuaciones las de las mojigatas! Podria colar como producto DIsney: su Heil School Musioal llevado a la realidad!

sr. Manel ha dit...

Ah per cert! Existex l'antitesi de Prussian Blue! Hi ha una tia que es diu Russian Red! http://www.youtube.com/watch?v=hwO6-KSKUU8&feature=PlayList&p=761C869B6B75091F&index=0&playnext=1

Esta bona pero canta ñoñeries! Ningú es perfecte.

Josep ha dit...

He de confessar la meua absoluta ignorància:

* Tindre un penis gran et fa millor futbolista? Si realment tens una tercera cama, pots xutar amb ella, és reglamentari?
* El color de pell afavoreix el bon joc? Si ets verd, pots mimetitzar-te amb la gespa i arribar d'incògnit a la porteria contrària?
* Ser alt ajuda? Si fas dos metres d'alçada i tres d'amplada, pots fer de porter?
* Com pot un ésser humà trobar eixos grups prusians i russos? I jo que em pensava que els Jesus Skins eren el més raret que es podia trobar
http://www.youtube.com/watch?v=VpDy0eQREV4

sr. Manel ha dit...

Jo li resolc els dubtes:

-Tenir un gran membre ajud a l'estabilitat i et fa millor persona perquè ajuda a repartir amor fins a limits superiors a la resta de mortals.

- Que hi hagi jugadors de diferents colors de pell serveix perque el omentarista de la Sexta els pugui distingir una mica millor.

- Si fas 2x3 el millor es que et facis porter, pero de discoteca. AIxo o soprano.

- I Russian Red no es de Russia. Es una mojigata de Madrid que es diu Lourdes. Diu que el nom es deu a "un color de barra de llavis". De llavis dels de dalt, suposo.

Valero Sanmartí ha dit...

Tot i el perill d'ésser titllat de gafapasta i marica, he de confessar que vaig veure a la Russian Red en directe. Per pal·liar aquest desagradable descobriment advertiré que la seva actuacio era una d'entre moles altres de més suggerents. I per tornar a caure en l'oprobi afegiré que l'actuació de la mamarratxa estava enmarcada per una platja, al vespre, amb les estrelles despuntant tímidament.
També afegiré que anava taja.

sr. Manel ha dit...

El Molt Admirable Valero es maricaa!! Ai m'he precipitat. Si anava taja s'enten la situacio: jo vaig anar a un concert de Conchita. Si si, aquella cantant que incita a la son o al suïcidi. A mi em va causar el primer efecte, pero tinc (tenia) alguns companys que...

Pare Bukkàkez ha dit...

Ficats a fer confessions, diré que jo he presenciat un concert del desgraciat de Coti. Això sí, sota els efectes de drogues toves i coaccionat per amigues.

Cal que creem un grup de facebook que es digui "Sóc un matxo però he acudit a concerts per marietes"? No, oi?

Josep ha dit...

Els concerts gratuïts de festa major han fet molt de mal.

sr. Manel ha dit...

Honorable Pare Bukkakez: assistir a un concert de Conchita o Russian Red es bastant marica, pero sempre hi ha la opcio de veure algun pit descontrolat o algo de l'artista. Pero veure a Coti es desagradable a tots els sentits: vista, oida, olfacte, tacte i mal gust. Pero si li va servir per fer-se alguna de les seves amigues queda absolt...

Sr. Josep: som tan capullus que encara que no ens agrdai diem allo de "bueno, com es gratis". També banyar-se en merda es gratis i ningú ho fa (2 girls 1 cup a banda).

Pare Bukkàkez ha dit...

Doncs no em vaig fer cap amiga, així que no tenia perdó de Déu. Fou aleshores quan decidí ingressar al seminari per fer-me mossèn.

Maleït Coti! Tu m'has convertit en el que sóc! No pararé fins destruïr-te!

Tingui una bona festa de Cap d'Any i tota aquesta merda.
Jo i Sagristana ens recluirem a la sagristia de l'esglesia i ens emborratxarem amb vi blanc de missa mentre escupim improperis de tots els fills de puta d'aquest 2008.