23/11/09

Guía Parca: Real Madrizzz (1 de 4)

Florentino Peret: presidente que quiso construir un gran proyecto pero que, tras su fracaso, acabó derramando una lágrima en la arena.



Manuel Peregrini: entrenador que va camino de convertirse en santo.




Iker Costillas: portero que se dejó las ídem flotantes en sus revolcones por la hierba, hecho que le permite llegar(se) a sitios imposibles.




Sergio Erramos: central humano con cara de burro que tropieza dos veces con diferentes piezas.





Raúl Alvol: central que en Valencia, y sólo allí, cazaba los balones al vuelo.




PP: central, pero tiende a la derecha.


5 comentaris:

Vidal ha dit...

Pepe "el destripador" li ha clavat la cara, inclús diria que sembla sortit del planeta de los simios. No ho dic per insultar, simplement pels pèls que li ha deixat per la barba.
Gran. Esperem el segon volum.

Pare Bukkàkez ha dit...

Proposta alternativa per Sergio Erramos: Sergio Gramos. Però llavors sembla més el nom d'un killo-camell d'extraradi. Clar que tampoc divergeix tan de l'autèntic Ramos, diria.

N'Iker Costillas, crec que no se les va extripar, sinó se les ha anat deixant al césped de la porteria per cada "palometa" que ha hagut de fer per -intentar- salvar el cul al seu equip.

Senyor Merdevalista ha dit...

PP i "Las ideas claras": trepitjar el rival quan és a terra. La Guia li està quedant de puta mare, endavant!

Josep ha dit...

BRAVO!!!

Ara toca l'INTER.

sr. Manel ha dit...

Sr. Litoris: Li anava a censurar el comentari per racista però... és que té tota la raó.

SR. Pare: Ja he actualitzat una mica la definició sense citar-lo a vostè, com a bon oportunista que sóc. M'agrada Sergio Gramos. El contractaria com assessor de la Guia Parca, però no tinc ningú que me la financiï.

Sr. Merdevelista; En PP és el meu preferit! La Guia se m'està escapant de les mans: tinc els 20 equips de la Lliga espanyola y 22 conjunts foranis. Malaltia? Poca feina? Avorriment?

Sr. Josep: el tinc fet. A veure si algun milionari excèntric em vol editar la guia complerta, sinó es quedarà amb les "ganes" de veure'l.