22/9/09

Lost Webber (Los Webber); 1x11: The final final (El final final).
















5 comentaris:

Pare Bukkàkez ha dit...

Ufff... una esgarrifança m'ha recorregut l'esquena al veure tanta sang.
Després he recordat que els efectes especials (i TOT) està fet amb el Paint.

Vostè, sr. manel, si li ensenyessin a fer anar el més bàsic del Photoshop, en dues horetes podria fer tota la pel·li sencera d'Avatar.

Josep ha dit...

Enllaçar LOST amb PRISION BREAK, vostè té fusta de programador televisiu.

Quina serà la propera finta? Evolucionar de PRISION BREAK fins arribar argumentalment a HOUSE? LOS 4400? EL COCHE FANTÁSTICO? ANA Y LOS SIETE? OH EUROPA!!????

Vostè és el Hitchcock del Paint.

sr. Manel ha dit...

Sr. Pare: He de reconèixer que tot el pressupost me l'he deixat en aquests dos darrers episodis. Es nota en la qualitat de les explosions i en les expressions facials dels personatges. No descarto fer en un futur el que fan a Hollywood quan no hi ha idees: Un remake amb tècniques avançades o una versió 3-D.

Sr. Josep: Ja li avanço que estic "treballant" en una sèrie de sèries. Tinc la teoria que totes les sèries tenen coses en comú, així que intentaré enllaçar quantes pugui. De moment tinc mig enllaçades quatre: Porto unes 25 pàgines de guió-diàlegs. Ho sé. Necessito trobar una feina o una novia.

Modgi ha dit...

Lost feia salts en l'espai-temps però vostè ha anat més enllà. Salts en l'espai-sèrie. Brillant, sí senyor.

sr. Manel ha dit...

SR. Modgi: Vigili amb els espoilers, que la gent està molt sensible.Encara que tot el que fa en J.J. Abrams ho resol igual... Fringe, Star Trek, Lost. I és considerat un déu. Toca't els ous senyor pollastre...