10/9/09

Pa(sa)jeros, disfruten del viaje.


Air France prohíbe a los adultos que viajan solos sentarse junto a menores que vayan en el avión sin compañía...


...Demasiado tarde para Macaulay y Maddie.




5 comentaris:

Pare Bukkàkez ha dit...

El Duque de Feria se n'enriu a la seva tomba. I Maikol Jackson, si estigués mort, també ho faria.

AdP ha dit...

¿Menores viajando solos? En tiempos de crisis se afina el ingenio. No me extrañaría que los padres mandaran a los niños a hacer un tour por Europa a ver si, con suerte, les hacen algo en el servicio del avión y pueden poner la correspondiente denuncia (+entrevistas en televisión+exlucivas+...).

Saludos.

Josep ha dit...

Això inclou les dones adultes que van soles, o aquí els únics que són/som dolents són els mascles?

I si són dos adults que van junts a fer un tour lúdic-genital per Thailàndia, Shan i Cambodja, també es poden posar amb el nen? Un a cada costat, per a que vagi ben servit.

sr. Manel ha dit...

Sr. Pare: El muntatge és una mica una paradoxa espai-temps, per això la inclusió dels losties. No quadrava massa perquè Maike, Josef, Macaulay i Maddie no estan a la mateixa linia temporal. Lost m'ha fet molt mal.

Sr. AdP: Sí, también me resultó raro. Pensé que eso sólo le pasaba a a Macaulay en Solo en Casa 2, pero hay niños que se merecen un billete... de ida. Sin vuelta.

Sr. Josep: Les dones no han de seguir la regla. Ho posa a l'enllaç de la noticia. DOna i regla a la mateixa frase. QUina gràcia. Es veu que els homes som pervertits. No els hi falta raó...

Modgi ha dit...

Segurament, el problema és que els hi deixarien el bullaquens tan encetat que seria impossible que es tornessin asseure's. I és clar, ja se sap que quan l'avió a d'aterrar has d'estar a la cadira. Pura logística, companys.