5/1/09

A reírnos del reino: ¡No al rey!


Qué difícil debe ser para un republicano soportar el día de reyes, casi tanto como ver a Carod-Rovira en un Burger king. Ha de ser muy raro encontrase a Josep Lluís rodeado de coronas y de gente que le grita :“¡Aquí tu eres el king!”.

No es lógico que una multinacional con tanta visión de márqueting renuncie a tantos clientes: hacen menús para vegetarianos y no preparan nada acorde a los gustos republicanos. Todo está pensado para los monárquicos: No costaría nada proclamar un Republican Burger, ni cambiar las Coronitas por Xibecas.

Ya más a mayor escala, y dejando de lado ya a esa cadena de comida rápida, tendríamos un mundo menos monárquico si...

- si aniquiláramos a King Africa (¿se consideraría magnicidio o un magnífico homicidio por el bien de la música y la humanidad?).

- si sustituyéramos a los Reyes Magos de Oriente por Presidentes de la República Catalana (Macià as Melchor, Companys as Gaspar and special guest star... La Moreneta as Baltasar).

- si hiciéramos ajustes en un clásico del cine que era pura apología de la monarquía:





Por cierto, lo de ir al Burger King es como ir a una orgía a oscuras: No sabes qué coño te comes.

NOTA: Este último chiste ha sido incluido de manera forzada, pero a mi me ha hecho risa y no sabía donde meterlo. ¿Vale?

13 comentaris:

Josep ha dit...

S'ha oblidat vostè de:

- Elvis Presley, el rei del rock.
- Els Mambo Kings, reis del mambo, la salsa i la rumba caribenya.
- Els King Kis de Sant Cosme, ells si que van amb camells.

sr. Manel ha dit...

Els nervis m'han traït... es que avui venen els reis i clar. A casa som molt republicans pero avui es fa l'excepció. Es l'unic dia que es parla bé dels reis i no es diu lo molt que cobren i lo be que viuen. Merda ja ho he dit avui també.

També m'he deixat a l'admirat Ramoncin (el rei del pollastre fregit) i els Latin Kings. No sigui cas que em vingu in comando de Latins cabrejats iun eercit de la SGAE cabrejat. No se que es pitjor...

Modgi ha dit...

Tinc una bona notícia:
Sóc fan seu.

Tinc una mala notícia:
A Martina Navratilova la va apunyalar un fan.

Ale, qué acojone, eh?

Modgi ha dit...

Perdó, era la Seles. Ho he fet perquè tingués més comentaris.

sr. Manel ha dit...

Sr. Modgi: Jo pensva que l'errada estava en l'ús del pronom. No es pot dir A Navratilova "la", sinó a Navratilova "el" van apunyalar.Jo de sempre he cregut que el secret del seu revés estava entremig de les seves cames.
No cal que em clavi res per darrera: ho deixem per quan tinguem més confiança ;)

Par favor, comentaris els justos: passar de 10 faria que el meu ego creixes desmesuradament

Pare Bukkàkez ha dit...

I el Rey León, que s'hauria de dir: El Presidente León de la República Selvàtica.

Hosti, això de que els fans assassinin els seus idols sempre m'ha distret. Caldria parlar-ne un dia i a veure si treiem conclusions del perquè d'assassinar el propis Déus.
No em crec que fossin simples bojos, segur que ho tenien perfectament raonat dins seu.
Jo, quan decideixi suicidar-me, pagaré un sense-sostre, me l'arreglaré, li diré que em pel·li en un lloc concorregut, i li diré que digui que era fan faníssim meu. Així em forraré mort.

sr. Manel ha dit...

Sr. Pare Bukkakez es que no hi ha dret. Ens renten el cap desde petits: jo vaig sortir de veure el rey Leon d'un Juancarlista impressionant. No veu cap paral·lelisme entre el Simba i el Felip? I no veu que la mort del pare del simba, trepitjar per centenars d'antilops esta clarament inspirada en la mort del Rei JuanCarlos? Esperi, aixo em sembla que ho he somiat...

Aixo d'assassinar els idols... segu que Ramoncin, Pablo Motos o Guti mai moriran per aquest motiu.

Valero Sanmartí ha dit...

Doncs espero que si es decidís a crear la República Hindependiente del Humor Hintelijente li reservés un petit lloc al gran Pedro Reyes. El cognom monàrquic no aconsegueix enfosquir totes les seves altres virtuts.

sr. Manel ha dit...

Sr. valero soc molt fan den Pedro Reyes. Com suggereix l'amic Modgi l'haure d'apunyalar o assassinar un dia d'aquests (com fan tots els fans amb els seus idols). Per cert li he dit que soc molt fan del seu blog?

Que catxondus aquests que posen les paraules de verificació: reysopp. Molt adequat. Aixo es el que sen diu Intel·lienia Artificial.

sr. Manel ha dit...

qui diu intel·lienia diu intel·ligencia...

Josep ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Josep ha dit...

Entenc que a qui hem d'apunyalar és a aquell que en som fans per riure o música, però no de qui som fans perquè ens la posa dura, oi?

Anònim ha dit...

Joder quin sustu... Ensopego amb el teu post després de postejar alegrement en el forum rojillo,i al llegir el títol "a reirnos del reino" pensava ja que es tractava d'un altre posrt sobre el partit de diumenge al Reyno de Navarra.