20/1/09

Clavadas.

La llegada del nuevo año siempre viene acompañada de una serie de elementos: las rebajas, los propósitos absurdos y... la subida de precio en los transportes urbanos.

Es por ello que hemos decidido salir a la calle para conocer la opinión del pueblo llano sobre tan polémico asunto:
Mónica Seles, 36 años, tenista con pocos reflejos:

Jesús de Nazaret, 33 años; profeta y salvador de la tierra a tiempo parcial:Paul Jacobs, 42 años, interiorista; Chumi Norberto, 38 años, recepcionista:Conclusión del estudio: Hoy en día te la clavan por donde pueden y cuando menos te lo esperas.

8 comentaris:

Josep ha dit...

Vostè sap si, quan et concedeixen la Creu de Sant Jordi, et posen cotxe oficial?

En cas negatiu: QUINA CLAVADA!!!

sr. manel ha dit...

Sr. Josep, quan li otorguin la merescuda Creu de Sant Jordi li donaran un cotxe oficial com el d'en Benach: amb tele oficial i ple de transexuals oficials amb les quals podra clavar tot el que vulgui de manera gratuïta. Si això passa, lo de les travestis, m'avisa.

Valero Sanmartí ha dit...

Sr Manel, l'ha tornat a clavar. I és que a aquest pas els bitllets ja no es cobraran amb diners sinó que el revisor el demanarà amb la polla fòra.

Haller ha dit...

Jo vaig anar i tornar a barna en cotxe i només puc dir una cossa de les autopistes catalano-valencianes: QUINA CLAVADA!!!!

sr. manel ha dit...

SR. VAlero, jo vaig provar la tècnica de treure'm l'armament com a pagament en especies, i el conductor em va dir (ALERTA DE FANTASMADA) que no tenia suficient canvi per allò.

Haller, el que s'ha d eprovar es intentar saltar la tanca del peatge, com fa la gent indecent al metro.

Markutis ha dit...

Senyor Haller, ens tenen rodejats. Tinc comprovat que les rutes més cares que es poden fer en cotxe per autopista son Barcelona-Valencia i Barcelona-Euskadi.

Josep ha dit...

Per cert, l'he de felicitat per encertar l'etimologia vertadera del mot interiorista.

Veient la parròqui de l'IED i el FAD era previsible

sr. manel ha dit...

SR. Josep estava dubtant entre els termes interiorista i baixista. Pero el primer té molta més classe, on va a parar.

SR. Markutis: ens queixem de tot. Aquests diners dels peatges s'inverteixen perquè el pais vagi bé. Cada vegada que paga un peatge esta fent una obra social, com si apadrinés una nena boliviana o plantés un pi (en el sentit literal, no metafòric).