26/1/09

Fe de erráticos.

Como dijo la Infanta Elena tras pedir el divorcio a Jaime de Marichalar, rectificar es de sabios...



... Es por eso que desde estas rayas transmitimos nuestras más sinceras disculpas a los afectados por el tremendo error de documentación de la anterior entrada, cuya repercusión mediática no se hizo esperar:




Para la tranquilidad del sr. Jair, y para la de sus fervientes seguidores, ya se han ejecutado los correspondientes despidos de los irresponsables culpables. No queríamos tampoco dejar de pasar la oportunidad para felicitar a Amor, ya que ha dejado de ser una transexual y ya ejerce como una mujer cualquiera. Esperamos y deseamos que disfrute con gozo de las nuevas puertas que se le han abierto tras esta intervención.

8 comentaris:

Chet Casey ha dit...

JAJAJJA Molt bones les dos últimes entrades. A vore si el sr. domínguez es digna a contestar-li de veres..

Josep ha dit...

Crec que hi ha un error.

On diu " desde estas líneas transmitimos..."
Hauria de dir " con estas rayas transmitimos..."

Modgi ha dit...

La seva tàctica d'acoso i derribo a l'ideòleg del filldeputisme bé a de donar els seus fruits, encara que siguin castanyes.

Com a mínim ja ens ha deixat 2 posts que passen a la història del 'txascarritlle' de l'autopista del porno, altrament coneguda com l'intenné.

sr. Manel ha dit...

Sr. Haller: No cridi a la bestia! Que seria un encontre molt desigualat... algo aixi com un Espanyol-Manchester United.

Sr. Josep: tinc un limit de mal gust per post i, si hagués inclós una subtilesa més, s'hagues creat un forat negre a l'univers que hauria absorvit a tota la humanitat.

SR. Modgi: Lo d'en Jair ha sigut un homenatge que se m'ha escapat de les mans. ALgo aixi com les gales de "Murcia, qué hermosa eres". Jo només volia que aparegués en algun moment, i entre tant de post guarro no sabia com fotre'l. Ara estic en paus amb mi mateix.

Valero Sanmartí ha dit...

Tant de bo totes les rectificacions donessin lloc a posts hilarants. De totes maneres, Sr. Manel, no voldria que descarregués la seva ira sobre la meva persona tot dedicant-se a buscar errors als meus posts (que n'hi ha molts, sobretot d'hortogràfics). A mi lo que em feia gràcia és queel personatge d'aquella foto s'assemblés al putero de nip/tuck.

Markutis ha dit...

Qui estigui lliure de pecat que llenci la primera pedra de la lapidació pública. És molt lloable la seva manera de promocionar el seu blog, senyor Manel. En Brillant insulta als amicsrac1, en Josep es fica amb els palestins, en Valero es folla a pèl a qui sigui i jo em dedico a plagiar.

sr. Manel ha dit...

SR. Markutis: que no era cap intenció de promoció! Si ni tan sols he posat cap comentari sobre això al blog d'en Jair! Si jo em conformo amb la presència dels habituals, soc minoritari i sense pretensions...com la majoria de programes de La2.

M'esteu fent agafar complexe de Nuria Bermudez, que viu de succionar les coses dels demés.

Chet Casey ha dit...

No agafi complexos manel, que després costa molt fer-los fora.