9/1/09

Estreno de "Cartelela"...

Desde Humor Hinteligente, un blog consciente de las limitaciones económicas de sus lectores, proponemos el plan más económico para este fin de semana. Abran el emule y descarguen gratis una de estas películas de estreno:

My name is Harvey Milk:
Llega a nuestras pantallas traducida como “Mi nombre es Javi Leche”. Se explica la historia, como el propio título indica, de Javi Leche, un hombre marcado desde su tierna infancia por su apellido. En la escuela le decían: “¿Cómo te llamas?”, y el respondía “Javi”. “¿Javi qué más?”. “Leche”. “Pues toma leche”. Los profesores le defendían diciendo a sus agresores: “En la cabeza no, que está estudiando. Mejor en el estómago que cagará igual”. Tras una elipsis temporal, la acción se situa en el presente. Javi Leche inicia una cruzada contra la Real Academia de la Lengua para que “leche” deje de ser sinónimo de hostia y colleja; y para que otro apellido asuma ese significado. Se lía una movida gordísima porque Javi pretende que sea el apellido Borbón el que asuma tan tremendo lastre.

Quarantine (Cuarentena):

Terelu, una treintañera que está a punto de dejar de serlo, no asume su paso hacia la cuarentena. El día de su 40 cumpleaños le entra tal ataque de locura senil que se dedica a comerse a todas los vecinas menores que ella, para seguir siendo la muchacha más joven y bella del bloque.

Esta cinta es una nueva revisión del clásico “REC”, en el cual se explicaba la historia de una familia que compró un DVD y las ansias de muerte que provocó en sus miembros su incapacidad para lograr programar la función de grabación del aparato. Tras haber exterminado a todos sus vecinos, el cabeza de familia se da cuenta que el DVD no era grabador, era sólo reproductor.



NOTA: NO NOS HACEMOS RESPONSABLES DE QUE LAS PELÍCULAS DESCARGADAS TENGAN AUDIO LATINO, O DE QUE EL TÍO QUE LAS HAYA GRABADO SE HAYA COLOCADO ESTRATÉGICAMENTE TRAS EL SEÑOR CON LA CABEZA MÁS GRANDE DE TODA LA SALA.

11 comentaris:

Chet Casey ha dit...

Que programa has usado??? Intenta bajarte el photoshop y dale a los tutoriales, que las ideas están mu bien, pero queda un poco pegote, no?

sr. Manel ha dit...

Es que no he usado programa. Es obra y gracia del todopoderoso PAINT. Le da un toque casposo que me pone... va en la linea de blog de serie B que soy.

Es una manera de asegurarse de que nadie me robara las imagenes: se llama estrategia Telecinco (que ahora hace mierdas como Guaypaut o el show de los records para que no les quiten imagenes). Es pura estrategia. Nada más.

Josep ha dit...

Aquests dies de fred, la meua senyora i jo estarem al sofà, amb la manteta, mirant aquestes obres del setè art (setè o vint-i-setè)

Valero Sanmartí ha dit...

Quan hi haurà el remake de REC anomenat ERC? Potser un vedell de les joventuts del PP queda atrapat amb la seva càmara digital en la voràgine de l'Acampada Jove

Modgi ha dit...

Sin duda éste es un blog castrista, porque produce descojone.

sr. Manel ha dit...

Sr. Josep: Li recomano a voste i a la seva senyora que afegeixi una palangana al conjunt. Per si us venen "arcades" i/o vòmits. De res.

Admirat Valero: hauríem de mirar d'adaptar el seu guió per incloure-hi en el film a dos dels meus personatges fetitxes. Incloure a Joan Tardà és fàcil, ara estic mirant com poder incloure a l'admirat Marichalar com a final boss.

sr. Manel ha dit...

Sr. Modgi: Puedo añadir que este también es un blog franquista, porque se dicen las cosas con la mayor franqueza posible...

Pare Bukkàkez ha dit...

M'encanta que hagis usat el PAINT, el Photoshop és per perdedors. És més, l'admiro per haver conseguit tals fotomuntatges amb el Paint. Amb el Photoshop no tindrien gràcia, però amb el Paint...

Després: també m'encanta la idea d'ERC d'en Valero. Com pot ser que ningú encara no s'hagi currat un fotomuntatge del cartell? A més, Marichalar as Niña Medeiros, ho trobo sublim. Totalment encertat. Imaginin-se'l, ell amb el tronc nu (el pit, el cos, la part superior, no la polla, eh?) i foten esgarips en la foscor, tot enfarlopat.

Si necessiteu algú que us porti el cafès o us faci les mamades mentre treballeu en aquesta magna obra, avisin-me. Que trucaré alguna prosti, vull dir...

sr. Manel ha dit...

Honorable Pare Bukkakez: aixo del photoshop... Un dia el seu poder es tornara contra els que l'usen i sera el programa qui modifiqui als usuaris en plan la rebelion de las maquinas. Llavors tothom voldra tornar a l'inofensiu PAINT i jo dire: Que us follin!

Pel tema projecte ERC-REC, m'ha vingut al cap MArichalar perquè necessitaria poc atrezzo: els espasmes i tics ja els té, enfarlopat sembla que també va bastant sovint i el to decrèpit no caldria ni que el forcés.

Per cert, en Valero i jo ens bastem pel tema de les mamades... vull dir que cadascú s'arriba a la seva pròpia.

Chet Casey ha dit...

Paint Power!!! quantes hores fent tonteries!!! ay... quins records! Donç continue vosté amb el paint, que sí que es veritat que te encant.

Bukakez, si vol unir-se, per fer mamades o cafés, done vosté una adreça de contacte.

Valero Sanmartí ha dit...

Exacte, gràcies per l'oferiment, pare, però jo i el sr manel ja tenim les columnes vertebrals que semblen dos curros de plastilina. Però bé, hem d quedar un dia d'aquests per caçar un chupacabras i acabar amb tots els nostres mals... d'esquena.