13/1/09

El "Estebanálisis": Israel y Palestina.

Desde Humor Hintelijente, un blog con menos recursos que el centro del campo del Atlético de Madrid, hemos decidido apostar fuerte incorporando a nuestro elenco de colaboradores a una rigurosa y (ATENCIÓN, CHISTE REUTILIZADO) reputada tertuliana para que nos ayude a analizar la situación mundial actual:

-Señora Esteban, ¿Cómo cree que acabará el enfrentamiento entre Israel y Palestina?

8 comentaris:

Josep ha dit...

L'has clavat. Massa tertulià, analista i antaradillu tenim en els mitjans de comunicació.

sr. Manel ha dit...

Es que estic ja fins els ous d'aquests que ara ´són palestins a mort (potser no es aqusta la millor expressió per definir-ho). Des que tinc ús de raó ha hagut moguda per "alla baix", pero ara s'ha posat "de moda".

Quan va passar allo d'spanair i els avions tot eren avions que es xocaven, amb lo de l'11-M tot el dia hi havia amenaces i polles...

Ens venen el que els interessa als diaris i teles. Perdoni pel moment Pilar Rahola, però es que hi ha tant d'oportunista que toca els ous: No aguanto ara aquests gilipolles que van amb el mocador palestí per fer-se el guai.

Com diria cert blogger: Fills de Puta toooots!

Markutis ha dit...

Gran, Manel! Vinc de llegir el post d'en Josep i necessitava un desengreixant però ja! Cada cop estic més convençut de que la felicitat està en la ignorància.

Markutis ha dit...

Això sí, em cago en Israel.

Contradictori amb el post anterior? No necessàriament.

sr. Manel ha dit...

Sr. Markutis... no es preocupi! Tots tenim dreta a cagar-nos on volguem. El que no suporto es aquests que ara són pro-palestins perquè és "guai" i és "moda"... i van amb el mocador en plan cool.

Com ja li he dit el josep són com els tipics "verds" que agafen el cotxe fins i tot per anar a cagar; o els que van a una mani en contra de l'explotació infantil amb unes sabates fetes de Nike fetes a un taller il·legal de Morocco.

En realitat són més ignorants ells que nosaltres. Ara vaig a veure la tele que m'he de treure la Rahola que porto dins.

Valero Sanmartí ha dit...

Ja li dic ara que hi ha molt d'imbècil q va comprar-se el mocador palestí fa mig any pq era cool i ara s'han sumat a la causa més per les circumstàncies q per cap altra cosa. Sempre l'estètica per davant de l'ètica, amb un parell de collons.

sr. Manel ha dit...

SI sr. Valero... de fet jo vaig ser qui es va comprar la samarreta rosa de l'Espanyol i estic esperant a que guanyin un títol per treure-la de l'armari. Aqui seria més aviat: l'estètica per damunt de la lògica i el sentit comú...

Markutis ha dit...

No va ser l'únic en comprar-la, ma germana també la té. És clar que ella té la justificació de ser periquita...

Pitjor va ser lo meu, que vaig haver de demanar favors per regalar-li una samarreta signada pel Rivaldo a una noia que em volía follar i va el putu brasiler i marxa al Milan dos mesos després. Massa poc pegamento va esnifar el cabró!