2/1/09

Año nuevo, mismos chistes.

Un año más. “Y un año menos”, como dice siempre el típico amigo optimista del grupo cada noche de Fin de año. Esta entrada va dedicada a todas aquellas *personas mayores de 40 que no aceptan el paso del tiempo, que viven ancladas en su época juvenil cual Ana Obregón.
Mencionamos a Ana Obregón por lo de la eterna época juvenil, no por ser persona mayor de 40. De hecho sólo podemos confirmar que tiene más de 40. Lo de que es persona no lo puede confirmar nadie, ya que ahora tiene más parantesco con una botella de plástico que con un ser humano. El día que fallezca no sabrán si incinerarla o tirarla al contenedor amarillo.



* Ningún Jordi Hurtado puede darse por aludido en esta entrada. Él es el único ser eterno e inmortal que puede reírse del paso del tiempo:


Jordi Hurtado tras la campanada que ponía fin al año 1994.


Jordi Hurtado tras la campanada que ponía fin al año 2008.



9 comentaris:

Josep ha dit...

La discoteca Golden a la ciutat de València.
La sala Imperator de Barcelona-Gràcia i l discoteca Trauma a Barcelona-Eixample.

Vem un recopilatori d'indrets on podem trobar "personas mayores de 40 que no aceptan el paso del tiempo"?

Josep ha dit...

volia dir "Fem un recopilatori"

sr. Manel ha dit...

Jo nomes conec la zona de reus i rodalies. Aqui tenim la fàbrica. Podem fer la "Ruta del anclao", parafrasejant la mitica ruta del bacalao. A mi encara m'agafa llunya aquest periode, pero tinc un pare que es vesteix de desigual.

Markutis ha dit...

El tema del Jordi Hurtado és especialment inquietant per a mí. L'última persona que recordo que va deixar d'envellir així perquè sí és Jesús Hermida.

Que hi ha darrera les inicials JH?

sr. Manel ha dit...

Sr. Markutis, crec que estara amb mi quan li digui que hi ha un ésser amb JH que trenca la norma. Allà va: JORDI HEREU!

Valero Sanmartí ha dit...

Jo no m'ho pensava ni un moment, l'Ana Ubregón no pot anar als contenidors grocs no només pq pensi q no és reciclable sinó pq voldria evitar q la seva existència es perpetués al mateix pla dimensional al q habito.

I Markutis, ja et diré jo que hi ha darrere de les inicials JH: Joventuts Hitlerianes. Però no ho diguis a ningú, q és un secret...

sr. Manel ha dit...

Doncs Sr. Valero jo crec que tant l'Ana Obregon, com en Jordi Hurtado, com en Ramoncin serien dignes representants de la societat actual. Estaria bé que visquessin eternament...

I lo del misteri de els JH... Quan es deixa de ser jove "hitlerianament parlant"?? Hi ha un tope com pel carnet jove?? No es per mi, es que tinc un amic que...

Pare Bukkàkez ha dit...

I no voleu dir que en Jordi Hurtado és un ciborg? Això explicaria que no envellís i tots els coneixements que té dins el cap...

Pels fòrums estan començant a dir que si Saber y ganar és un somni d'Elisenda Roca o que si estan al purgatori i els concursants que queden eliminats (suposant que queden eliminats, que no en tinc ni puta idea) tornen a la vida o van al cel.

sr. Manel ha dit...

Admirat Pare Bukkaez: es impossible que sigui un cyborg. Voste a vist com son de moderns els robots actuals? Els mes avançats pugen escales i donen la ma. No crec que puguin estar 20 anys presentant un programa.

Es molt mes logica la segona opcio...