15/1/09

12 meses, 12 causas... perdidas: "Hazte socio del Espanyol"

Tras la apabullante victoria del Espanyol en la noche de ayer ante el todopoderoso Polideportivo Ejido, que supuso el pase a la siguiente ronda de la competición copera, el club blanquiazul se ha venido arriba y va a iniciar una ambiciosa campaña de captación de socios que le permitirá convertirse en la institución deportiva con mayor masa social del planeta (y del universo también).
Tras esta frase, quizás la oración con más subordinadas de la historia, reemprendemos el tema.

Con el fin de lograr el objetivo, se ha recurrido al equipo publicitario responsable de una de los anuncios más impactantes que recuerdo ahora mismo:




La adaptación planteada por el equipo directivo blanquiazul iría por ese mismo camino. En este caso sería uno de los símbolos del Espanyol quien explicaría qué fue lo que le llevó a convertirse en seguidor de este entrañable conjunto catalán.




Si esta campaña de reclutamiento fracasa, el plan B consiste en una medida de concienciación mucho más impactante:

6 comentaris:

Josep ha dit...

Ai, qui vol ser paricu? Si vols fer el bonehad, pots fer-te dels Bada Bing. I si vols un club extingit, els Barcelona Dragons.

En fi:
http://www.piradosalpoder.com/pirados/camisetas_mojadas/2

Modgi ha dit...

Només hi ha una cosa pitjor que tenir un fill de l'Espanyol: Tenir 2 fills de l'Espanyol.

Jo crec que és perquè tenen associaciat el 'perico' a una substància de la que són dependents. Que són cocainomans, vaja... Drugadistus!

Valero Sanmartí ha dit...

Jo crec que amb la frenologia (ciència que determina el caràcter enr elació a les mides del crani)es pot descobrir si el nano serà de l'Espanyol. En aquest cas, desprès de la primera ecografia el metge li hauria de dir als pares: "Si vostès volen ho tirem endavant. Però pensin quina classe de vida li espera al seu fill..."

sr. Manel ha dit...

Sr. Josep: suposo que cap esser huma pot triar lliurement ser de l'Espanyol. Ha d'existir algun tipus de malaltia mental (veure Tomas Guasch) o una coacció emocional (Susana Guasch, filla de Tomas Guasch).

Sr. Modgi i Valero: esta clar que si hi hagues un metode per saber que el teu fill sera de l'espanyol, fins i tot els menys antiabortament canviarien d'opinió.

Valero Sanmartí ha dit...

Ep, no tots és dolent a can Perico. Hi ha el soci putero aquell que surt a l'APM que per mi ja és tot un referent.

Anònim ha dit...

Manel, per què sóc rojilla, agonitzant cada setmana una miqueta més, a sobre lluny d'Iruña, poguent ser del Barça que em seria molt més fàcil?

A sobre jugant-me la pell veient l'Osasuna-Barça en un bar de la penya blaugrana, on vaig haver deixar clar als qui no em coneixien, que si animava els meus era perquè sóc rojilla i no antibarça.

És curiós: Quan dius a un culer que no ets del Barça, el primer que pensa és que ets perica (bufff no!!)o merengue (pitjor). Però quan dius que ets osasunista, et miren d'una altra manera, amb simpatia i tot. Bueno, aquesta temporada et miren estrany, com si fossis un condemnat a mort.