16/7/09

Sit-Com/Dom (Episodio piloto que si no gusta será el último): La crisis.





8 comentaris:

Modgi ha dit...

Jo vull que continuï. Com i Dom han omplert el buit que van deixar flick i flack a tota una generació.

sr. Manel ha dit...

Sr. Modgi, li agraeixo el vot de confiança, però he d'arribar a uns 5 comentaris postius per tirar endavant aquest costós projecte. Què collons, ho faré igualment encara que sigui only for vostè...

Pare Bukkàkez ha dit...

Hi observo certa influència dels pingüins que sortien al final d'El Món d'en Beackman. En Don i en Herb (que ho he mirat a la Viquipedia).
És així, sr. Manel?


Acabo de descobrir que a en Beackman el doblaba l'Eduard Farelo.

Markutis ha dit...

A mi em recorda més aviat a la factoria Chanante i aquells gags de la cinta VHS. En sóc fan, així que té la meva aprovació.

sr. Manel ha dit...

SR. PAre: Mai vaig poder veure un episodi sencer d'en Beakman. Aquella rata gegant i aquella noia grimosa que sortia encara protagonitzen algun dels meus malsons més humits. Es pot dir que algo d'això m'ha quedat al subconscient... Per cert, la dada del doblador hagués sigut millor si s'hagués dit Eduard Falo.

Sr. Markutis: Calent, calent. Vull dir que la idea (inspirada en la meva cartera i en els meus condons) beu una mica d'aquests gags. És el que abans es deia plagi i ara homenatge.

Valero Sanmartí ha dit...

Doncs endavant amb els homenatges. També té el meu vot.

Josep ha dit...

Crec que ja hem trobat la solució a la crisi de lideratge que pateix Tv3

sr. Manel ha dit...

Sr. Valero: Gràcies al seu vot ja en tinc més que Soraya a l'últim festival eurovisiu. Espero tenir tant èxit com ella...

Sr. Josep: Quan era petit només hi havia o la 1 o la 2. No és que sigui vell, és que els meus avis no sabien sintonitzar els canals. Per això la tela3 no m'és tan propera.