20/7/09

Lost Webber (Los Webber); 1x06: Hair/Guitar (Guitarras en el aire).
7 comentaris:

Josep ha dit...

Arf, arf... ja estic enganxat a la sèrie!! Quan tindrem el següent episodi!?

Pare Bukkàkez ha dit...

Hosti, quin cliffhanger! No m'esperava treure pas el cap a Lost Webber i menys al capítol d'avui.

Capítol llarg (inclús diria doble, a lo season finale) i amb intervenció estelar pòstuma i tot!

Ho seguiré atent-amen.

Markutis ha dit...

O el meu representat està fent bé la seva feina i agafo protagonisme per moments o aquesta guitarra és una sol.lució patillera per donar-li el meu paper a un altre actor sense que es noti.

Modgi ha dit...

Aquesta sèrie enganxa més que les rastes de melendi pentinades amb superglue! Amb l'also starring pare bukki segur que hi haurà acció. O com a mínim hòsties (acudit sobre el cos de crist patrocinat per "Grans clàssics inevitables de l'humor")

sr. manel ha dit...

Sr. Josep: Aquesta és una sèrie de periodicitat variable. Com la menstruació de la meva mare.

Sr. Pare Bukkakez: Oh sr. Pare! No li podia fer el buit a un dels clients habituals... Sí que m'ha quedat llarg això, és que aquest era un dels capítols més complexes. Imagini's quina merda de nivell de trames que hi ha.

Sr. Markutis: Cert. Havia notat que el seu protagonisme estava sent ja insultant, així que li faré un Walt Disney: el deixaré un temps a la nevera. Però tranquil, no faré com aquell "Hermanos de Leche" on Wyoming va suplir al Echanove de forma patillera a més no poder.

sr. manel ha dit...

Sr. Modgi: Sempre em dóna per cul vostè (en el sentit metafòric). No sap què difícil és encaixar un pollastre... Si sortís de l'armari i ens mostrés la seva forma humana... Si vol, li puc oferir un cameo com a director d'un episodi...

Modgi ha dit...

Jo em conformaria amb alimentar aquestes bèsties famèliques que estan perdudes a l'illa. Pollastrefàgia, amic Manel!