2/7/09

Lost's castings (Los castizos): Volumen 4 de 4.

Anna Barrachina as Penny:

Santiago Segura as Radzinsky:
Jorge Fernández as Richard:
La virgen de "La casa de tu vida" as Rousseau (young version):Carlos "Yoyas" as Sawyer:Joaquín Cortés as Sayid:Loreto Valverde as Shannon:Usun Yoon as Sun:Quique Guasch as Tito Reyes:Ángel de Andrés as Tom:
El chico de color (negro) que salía en el Club Disney de pequeño y que ahora está en Los hombre de Paco interpretando a un policía (negro) as Walt:

7 comentaris:

Pare Bukkàkez ha dit...

El Llollas as Sawyer l'ha clavat.

Hosti, sr. manel, es nota que té tota la sèrie més fresca que Nuria Bermúdez; hi han personatges que ja ni recordo qui eren.
Això sí, alerta amb Tito Reyes, que és la clau de la 6a temporada.

Modgi ha dit...

Jo no veig lost. es podria dir que m'he perdut perdidos. és que m'he enganxat a águila roja i estic fent un revisited. gilipolles? probablement...

Enebea ha dit...

Clavats, sí senyor!

La Loreto no sé com s'atreveix a portar un collaret que hi diu SOCAP, si fan ganes d'acabar l'expressió afegint-hi ULLA...

Com deia a l'altra entrada, molt currat, sí. M'ha agradat molt.

A veure si t'animes a fer més cosetes d'aquestes.

Pare Bukkàkez ha dit...

SOCAP? És PACOS al revés!
Loreto Valverde mai deixa de sorprendre...

Pare Bukkàkez ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
sr. manel ha dit...

Sr. Pare, a mi també em va sorprendre la semblança entre els dos perosnatges: Són el prototipus de garrulo que es posen ulleres per semblar intel·lectuals. Tothom ho hem fet alguna vegada... La veritat és que la família Reyes en general és mereix un putu spin-off!!

Sr. Modgi: Jo també em vaig resistir, però em van dir tantes meravelles de la sèrie en qüestió que... sóc molt fàcil de convèncer. Noies solteres, preneu nota.

Srta. Enebea: Moltes gràcies. I després diuen que la cultura televisiva no serveix de res... bé, una mica de raó si que en tenen. La veritat és que la incripció del collaret de la Loreto seguia al revers: una mica capulla sí que era. O és? Algú sap si segueix viva?

Sr. Pare: Potser Loreto Valverde és més complexa del que sembla a primer cop d'ull... Sap què?? Que NO. El seu putu somriure se m'ha quedat a la memòria per sempre dels sempres.Amén.

Sr. Comentario Suprimido: Rectificar és de savis.

Brandon ha dit...

Les matitzacions sobre el negre teen-star completament necessàries. T'aplaudeixo.