1/7/09

Lost's castings (Los castizos): Volumen 3 de 4.


Roser as Juliet:


Lydia Bosch as Kate:


Miguel de la Cuadra Salcedo as Lapidus:


Carlos Areces as Leonard:



Nathalie Seseña as Libby:


Llàtzer Escarceller as Locke:


El profesor negro de Fama as Michael:


El alumno chino de Fama as Miles:


El cielo de Tarragona as el Monstruo de humo negro:


Verónica de OT as Nikki:


Jorge Drexler as Paulo:


P.D: Amenazas de muerte por los SPÓILERS e insultos por la incoherencia que supone colocar a Jorge Drexler en el reparto patrio de LOST (siendo uruguayo), en comentarios.


8 comentaris:

Nuria ha dit...

Muy currao, sí señor.
A ver la última entrega.

Josep ha dit...

L'informo que he anat directament a la secció de comentaris, sense mirar res més, i només per a dir-li que fins d'ací a uns tres mesos no em miraré aquest post.

I ara vaig a descarregar-me, i després a descarregar-me la cinquena temporada.

Markutis ha dit...

Està insinuant que vol a Jorge Drexler enterrat en vida? No el culpo.

Pare Bukkàkez ha dit...

Jo no vull dir res però... VOSTÈ VEU FAMA! No el culpo, tampoc. Beneïdes noies movent el cu-cu.

Llàtzer Escarceller, tu! L'afegiré a la llista mental de gent que morirà en menys d'un any. M'encantaria veure'l fent de Locke, caçant senglars.

Valero Sanmartí ha dit...

Hòstia, sr. Manel, els seus coneixements de televisió són enciclopèdics!

Per cert, vostè no seguia Lost per Cuatro? Com pot ser que ja sàpiga qui és Jacob?

sr. Manel ha dit...

Srta. Enebea: Posiblemente es la semana que menos me he trabajado las entradas!Ya lo dijo el sabio: A veces sucede que cuánto mejor, es peor.

Sr. Josep: doncs el sr. Markutis ha deixat anar un
d'spòiler! D'aquí a tres mesos entendrà la exquisidesa d'aquesta sèrie d'entrades... Qui diu exquisidesa diu estupidesa. Sort que és curta... la cinquena temporada, no el seu membre.

Sr. Markutis: Està lleig dir el que ha dit. És com si jo digués que tant el Paulo com la Nikki moren enterrats vius per error després d'ésser picats per unes aranyes de la selva. Seria dir un spòiler! Avisi-ho!

Sr. Pare: Jo veig moltes coses! Fama és un d'aquells programes que motiven a l'audiència. Però no a la superació personal, sinó a les ganes de tocar-se... Per cert, el doble del Llàtzer-Locke és el meu preferit: el molt fill de puta ha enterrat al Rubianes!! És el meu ídol...

Sr. Valero: Aquest post, com ostè ha deduït brillantment, és molt més que una simple succesió de dobles. Aquí es veu quina merda de cultura tinc i perquè tracto els temes que tracto. Es pot dir que he obert el meu cort amb aquesta sèrie d'entrades. No es pensi que ho he fet perquè amb la calor que fot no tenia ganes de tancar-me a escriure gilipollades! No ho pensi!! (guiño, guiño).


Pel que fa als meus coneixements lostians, he fet un intensiu en poques setmanes i he vist una mitjana de 3 capítols diaris. ja m'he posat al dia, i només m'ha costat la vida social i sexual. un mal menor.

Nuria ha dit...

Doncs és la primera vegada que entro (estic fent turisme internàutic) i m'he quedat bocabadada, ha ha ha.


Apa, fins a la quarta.

sr. Manel ha dit...

Srta. Enebea: Bocabadada pel rigor i per la riquesa líterària deles meus escrits, oi? ... No cal que em respongui! No em xafi el dia!