20/4/09

Conociendo a los Webber...
¿Qué son "Los Webber"?
Aprovechando las posibilidades que nos proporciona la moderna tecnología actual, se ha recreado mediante el uso del programa Paint una (a)típica familia cuyos miembros vivirán aventuras inspiradas en historias vistas por el mundo bloggil.

¿Quiénes son "Los Webber"?

El padre: un maestro antivocacional (y provacacional) orgulloso de serlo.
La madre: una madre modelo (literalmente) que no acepta con dignidad el paso del tiempo.
El hijo mayor: un universitario antisistema. Lleva un palestino al cuello. Su lema de vida es "Free Tibet", pero no tiene ni idea ni tan siquiera de dónde está el país. Nada más que decir.
La hija: una quinceañera de hoy en día (nada más que añadir, bis).
El hijo pequeño: el benjamín de la familia. Nacido negro por, según su madre, caprichos de la genética.
Cameos: tras el "éxito" de las viñetas dedicadas a la persona del Sr. Josep, otros personajes del entorno blogger aparecerán retratadas (sin recibir nada a cambio por derechos de imagen o similares) siempre desde el respeto y a modo de homenaje limpio y puro.
Pero como diría Tarantino, no empecemos a chuparnos las pollas todavía... ¡Es hora de bautizar a los 5 engendros!
¡Todos los participantes tendrán la (mierda de) honor de verse plasmados en alguna de las historias!

6 comentaris:

Markutis ha dit...

Si Los Simpson és l'original que baixi Déu i ho vegi. Los Simpson és la versió dibuixada de Matrimonio con hijos i aquests ves a saber de qui es van copiar.

Pel que fa a la seva petició de batejar els personatges d'aquesta apassionant i prometedora sèrie, de moment se m'acut que la filla, tractant-se d'un exemplar paradigmàtic de quinceañera com vostè apunta, podria dir-se nenah (a l'estil dels nicks de fotolog) o com a mínim tenir un nom compost com Men Polly (diminutiu de Carmen Polly de Jesús).

Sagristana ha dit...

El pare es pot dir Josep Maria? No José María, Pep, Pepe o derivats.

No sé perquè, però aquest nom em fa pensar en un pare de familia que sembla perfecte però n'està fins als ous d'aguantar tota aquesta llopada consanguínia. Perquè sí, els fills i la dona dels Joseps Maria només fan que tirar de visa i fotre-li els calers que guanya fent una feina que també odia.

En una altra vida segur que era un Josep Maria jo...

sr. manel ha dit...

Sr. markutis, jo em referia a "dibuixets". Jo confio en la meva memòria històrica i "Els simpson" és la primera sèrie que tinc al meu (limitat) arxiu cerebral. Pel que fa als noms, em guardo "men Polly" per les multiples interpretacions marranes que em possibilita.

Srta. Sagristana. espero que cap Josep Maria llegeixi e seu comentari, perquè associar el seu nom al concepte de fracassat... La seva descripcio del personatges es prou encertada: pringat, banyut, calçasses...

Markutis ha dit...

El fill petit s'hauria de dir Butanito, un nom que va imposar la mare i que a en Josep María li sembla tan misteriós com els motius del color de la seva pell.

Pare Bukkàkez ha dit...

La filla ha de tenir un nom que permeti l'agarrulament màxim.
Alguna cosa així com Amanda, Jennifer, Cris, Lorena, etc...

Però si s'escull un nom més arcaic, com ara Josepa, és pot plasmar tota una declaració d'intencions de la choni que és alhora d'autonombrarse com "EsHa j0zEpHiNaaH t0 ReSHuLooNA" al seu fotolog.

Així doncs, la meva proposta pel nom de la filla és Josepa 'La Pepa' Webber. Que ara que ho veig, el nom català de socarrel i el cognom anglosaxó quadren tant com Jorge Javier Vázquez a la Gestapo.

Josep ha dit...

Jo sóc més de caricaturitzar la família política.

És per seguretat: la carnal és plena d'ex-convictes de Carandiru (Sao Paulo)