2/3/09

Rubianes, solamente.

Los necios son aquellos que dicen que el hombre es dueño de sus silencios y esclavo de sus palabras. Sólo los necios se quedan callados para no demostrar que lo son: Los sabios hablan para explicarnos cuánto necio hay.

6 comentaris:

... ha dit...

Segur que si ho veiés en Rubianes es fotria un fart de riure. Molt bon homenatge.

Valero Sanmartí ha dit...

Un brindis pel Rubianes i un altre per vostè, sr. Manel! Això sí que és una bona manera d'honorar la seva memòria desprès de veure tant post lacrimogen al llarg del dia d'avui. Salut!

Sagristana ha dit...

"Genio y figura hasta la sepultura" que diuen... però com vostè apunta després de mort també.
Saber acomiadar algú amb sentit de l'humor diu molt de la persona que se'n va i de la que ho fa.
Molt gran Rubianes i molt gran sr.Manel!

Markutis ha dit...

Digueu-me cabró, però la mort li ha arribat en el millor moment, just quan començava a prendre's massa seriosament després de la polèmica amb la obra del Lorca.

És més, vaig anar a veure el seu espectacle dues setmanes abans de que li diagnostiquessin el càncer i ja no feia ni puta gràcia. Em vaig avorrir com una ostra. Em va recordar a l'Eugenio passat de rosca i autoparodiat que apareixia als programes del Jose Luis Moreno, curiosament també moribund...

http://www.youtube.com/watch?v=mkt0gubnVKc

sr. Manel ha dit...

Sr. Albert, Valero i Sagristana: Tant de bo no haguessim de fer homenatges com aquests mai, però això va així.

Sr Markutis: tothom passa per fases, però s'ha de reconèixer que va ser el precursor de moltes coses i l'inspirador de molta gent.

Modgi ha dit...

Si tots tinguéssim els mateixos collons per dir en tot moment el que ens surt de la faba, no sé si aquest món seria millor, però segur que seria més honest.