17/1/12

De referents, vaixells i altres merdes.

Cada generació té els seus referents. Cada generació NECESSITA uns referents. Jo sóc dels Power Rangers. De les Tortugues Ninja. De Bola de Drac. De la Leticia Sabater. Quan explico a les xatis de 18-20 anys aquestes coses, em miren com si fos un vell pertorbat. Suposo que no ajuda el fet que ho faci mentre els hi toco les tetes a dues mans.

-Com em queda l'uiforme? Em fa gordo? -No. ET FA MARIQUITA.

Els referents, per sort, canvien. Quan el teu pare t'explica que gaudia amb les pel·lícules de Pajares i Esteso abans d'anar a moure l'esquelet a un guateque a ritme de Raphael, reacciones amb violència. Però la cosa no serà molt més diferent quan expliqueu vosaltres als vostres fills que gaudíeu amb els vídeos del Post-humor abans d'anar a fer unes birres a un pub a ritme dels Manel.


"Pelillos a la mar". Subtil. El provisional era: "Pelillos del coño a la mar".

Ah, els referents de les noves generacions... Messi és el nou Maradona. Justin Bieber és la nova Britney Spears. I el Costa Concordia és el nou Titanic.


Els paral·lelisme entre ambdós vaixells és inquietant. ELS DOS SÓN VAIXELLS. VAIXELLS AQUÀTICS. I VAN PATIR UN ACCIDENT AL MAR. AL MAR. No pot ser casualitat. I 100 anys EXACTES separen totes dues tragèdies. "Ai, és que el Titanic es va enfonsar a l'abril de 2012 i som al gener de 2012!" Mira, no em desmonteu la teoria de la conspiració, subnormals. A veure si hauré d'anar als vostres blogs a rebentar les merdes que escriviu! Ah, és veritat; JA NINGÚ TÉ BLOGS.

Seguim. Això del Costa Concordia és una tragèdia i no. Depèn de com t'ho miris. Darwin diria que és la llei de la supervivència del més fort, en aquest cas, del que sabia nedar. 


-Això que noto és el teu mòbil? -Estem a 1912, puta subnormal.

Sí, sé que està fatal riure de les tragèdies... actuals. Sí. D'aquí uns anys; segur que riuem de l'atur, de la crisi i fins i tot de Jokebox. I fins i tot fins i tot, algun dia riurem AMB Jokebox. 




1 comentari:

Danny ha dit...

¿5 meses para ESTO? Cabronazo.