25/1/10

Corto y cambio (SPOILER: matan al Sr. Manel).


Cuando se suicidó Kurt Cobain, una legión de adolescentes sin personalidad perdieron el rumbo y quisieron imitarle…


…Por suerte (o no) algunos recapacitaron y decidieron seguir adelante y hacerse fans de, por ejemplo, Bon Jovi. Sí, yo también creo que la opción de quitarse la vida era mucho menos dolorosa que convertirse al bonjovismo.

Y es que si algo nos han enseñado los Pokémon, es que hay que saber evolucionar...


Fue una muerte limpia, pero dejó rastro.



Efectivamente y sí: la hintelijencia se lobotomiza definitivamente. Diría que lo he dejado en lo más alto, pero sería mentira. Es más, seguro que si hubiera seguido en esta decadente línea habría acabado como guionista de La escobilla Nacional, o incluso algo peor. Bueno, no creo que haya nada peor que "eso".


¿Y a qué viene esta marcha atrás? Pues empezó cómo empieza todo lo que acaba en una marcha atrás: en una barra de bar de mala muerte. Ahí no sólo nacen rollos de una noche, sino también rollos que te dan la noche: las conversaciones filosóficas entre dos borrachos. Pues cuando filosofas sobre quién eres y qué estás haciendo y la respuesta a ambas preguntas es “nada útil”, llega la hora de tomar una decisión. Y la decisión que he tomado es la de...

…¡Crear otro blog! Pero no un blog cualquiera, sino uno con una marcada labor social: salvar el mundo… del cine.


Así que, próximamente, nacerá un nuevo espacio en el que me desmarcaré de mi querida senda Odisférica®. Será un lugar reservado a la crítica destructiva, al despelleje de clásicos de culto, a la violación del séptimo arte, a la… pues sí que habrá algo de odio, sí.


P.D: A los 40 seguidores oficiales, y a las decenas de miles (sí, seguro) que me han seguido desde la clandestinidad; recuerden que hay vida hintelijente más allá de aquí... Concretamente, en el margen izquierdo de sus pantallas y en forma de enlaces.


...Y finalmente me confesé, y el padre me dijo: "Pues ahora que estamos todos limpios, vámonos de putas".


10 comentaris:

Markutis ha dit...

Déu méu, tinc la sensació que d'un moment a l'altre entrarà per la porta la pasma, em diràn que se m'acusa d'assassinat de bloc i em llegiràn els meus drets.

Però no em faci ni puto cas, home! I menys en dies com ahir.

Josep ha dit...

Ho diré d'una manera fàcil i entenedora: POBRE DE VOSTÈ!

Ja li vaig deixar tancar el blog cinefòbic de Monguegal, però dos tancaments són massa.

Si vol, pot baixar el ritme, però no pot tancar aquest blog.

Sé on viu vostè, i tinc un bat de beisbol. Així que vull dues actualitzacions per setmana. Si no, hi haurà repressàlies.

sr. Manel ha dit...

Sr. Markutis: Com a molt va ser un atenuant. És que l'altre dia em vaig posar a escriure i em va sortir un altre post de polles, va ser com un deja vú... i em vaig dir que prou. Quan ja no et fas gràcia a tu mateix...

Sr. Josep: Alerta. El nou blog serà una fusió perfecta del blog cinefòbic i d'aquest. Bé, perfecta no seria la paraula; però suposo que s'haurà entés el concepte. No deien que es podia vendre un blog? On es reclamava aixó?

Josep ha dit...

No sé que dir... faci vostè una pausa! Però els acudits de polles feien gràcia. I els de culs també.

I benvingut també el nou blog.

Sagristana ha dit...

No tanqui la paradeta home! Què li passa? La crisi dels 40(*)??

Jo sempre que passo per aquí ric molt, però no comento per no posar sempre "ai quina gràciaa jeje com he rigut!".

Pensi-s'ho bé home...

Bé, de totes maneres li desitjo sort pel nou blog ;)

(*)seguidors oficials. Veu, hi ha gent que quan volem fer gràcia fem pena, i quan no també, però encara ens arrosseguem per aquí, ni que sigui de tant en tant.

_drazz_ ha dit...

Para qué vas a crear un blog nuevo si antes hacías más gracia... AGOREEEEEEER!!

La seva idea d'un blog de cine m'ha cautivat... friso per poder ser a la inauguració... és vosté la polla!!

sr. Manel ha dit...

Sr. Josep: Els acudits de polles fan gràcia a en Pablo Motos. I les polles també li fan gràcia a en Pablo Motos. Bé, això ho deixaré en stand-by; o ho traspassaré o no sé...

SRa. Sagristana: Això de la crisi dels 40 m'ha fet gràcia. A partir dels 40 ja comences a tenir problemes sexuals: és el que m'ha passat, que cada vegada em costa més fer acudits de penis i de penes.

Sr. Drazz: Això de l'Agorer de la Muchachada m'ha marcat també. De fet ja no em netejo el cul, perquè acabarà embrutant-se one more time...

Accepto peticions de pel·lícules a comentar. A mi em faria gràcia iniciar-me amb Dragon ball evolution. També m'ha marcat.

Senyor Merdevalista ha dit...

No foti!!! Bé, si és de cine i conté grans dosis de mala baba, a mí ja em prova el canvi, però ja m'havia acostumat en aquest, joder...

No s'oblidi d'autopublicitar-se.

_drazz_ ha dit...

Jo amb els diners de DragonBall Evolution hauria fet una trilogia sobre la caca somriallera que sortia al doctor slump... posant de manifest els conflictes emocionals que comporta ser una merda i que et fotin amb un pal cada dia mentre somrius com un subnormal...

El casting el formaria la Pet-nélope Cruz en el paper de caca i el Nicholás Cage fotent-li amb el pal (total, la cara ja la fa de pal).

L'argument aniria de com el Nicolás li fot a la Pe amb un pal durant tres hores i mitja, tres hores tres quarts, encara no ho tinc decidit. A la versió extendida ja li posaríem mitja horeta més explicant d'on treu el pal el protagonista.

Per a la segona i tercera part encara he de pensar en el villano... i amb el que sobri del pressupost faríem un berenar-sopar a la casa de Campo.

Modgi ha dit...

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO... què? NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...ad infinitum.