9/6/09

Lost Webber (Los Webber); 1x02: The wave (El gafe).









6 comentaris:

Pare Bukkàkez ha dit...

Ui! Jo és que si no hi ha un "Previously, on Lost Webber..." em perdo, eh?
Qui és vostè? On sóc? Perquè penso en escrit? Qui és el príncep del Principat d'Andorra?

sr. Manel ha dit...

Senyor Pare, he pensat en tot tipus de públic. Només cal que apreti sobre l'etiqueta del final del capítol i apareixeran per art de màgia tots els episodis previs. Això el J.J. Abrams no ho fa. Qui és el geni, eh?

Markutis ha dit...

Veig que ja s'ha convertit en un lostadicte més. El que sí el converteix en un geni és haver-ho fet a aquestes altures, estalviant-se el mono entre temporades.

Modgi ha dit...

Aquest guió em planteja més preguntes que un transexual embarassat. Què hi fan aquí? De quin coi de peli parlen? I el més important de tot: Sortirà de veritat maribel verdú en tetes?

Josep ha dit...

Amb diferència, el millor spin off de la història de la televisió

sr. Manel ha dit...

Sr. Markutis: Tampoc soc tan malalt... porto un ritme còmode de visionat: Vaig a temporada per setmana a raó de 3 capítols diaris.
Jo els cliffhangers me'ls passo pels ous, per mi no hi ha espera.

Sr. Modgi: A veure si creurà que jo soc un guionista brillant (all rights reserved). Suposo que aquesta història tindrà més llacunes que la memòria d'en Pasqual Maragall, però per ara tenim als Webber a una "illa" per culpa d'un accident causat per uns pilots amb poca traça. Es suposa que tots els bloggers anaven al mateix avió perquè venien de veure la premiere de la pel·lícula dels Webber. És una merda de punt de partida, ho sé.

Sr. Josep: No digui coses de les quals es pot empenedir. Només està a gestar-se o, millor dit,a cagar-se.